ELEKTRICITEITSWERKEN

Bent u op zoek naar een elektriciteitsexpert voor uw elektrische installatie? Zoek niet verder, want wij helpen u met plezier verder. U kan voor het volledige traject bij ons terecht: van de eerste planning tot de finale keuring.

KLASSIEK OF NIET?

Wil u een klassieke elektrische installatie die gebruik maakt van drukknoppen? Of denkt u reeds aan de toekomst en wil u een volledig domoticasysteem dat van uw woning een smart home maakt?

Welk systeem u ook verkiest, u kan altijd bij HTEW terecht. Op basis van uw noden en budget maken we een op maat gemaakte oplossing.

Voor domotica kan u op deze pagina terecht.

GROTE EN KLEINE WERKEN

Of het nu gaat om een extra stopcontact, een kleine renovatie, een grondige verbouwing, een aanbouw of een volledige nieuwbouw, wij staan klaar voor al uw elektriciteitswerken. Geen enkel project is voor ons te groot of te klein.

VAN A TOT Z

Wij zorgen voor een totaaloplossing. Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten:

  • Planning: op basis van uw noden en eisen tekenen we een op maat gemaakt elektriciteitsplan – op de klassieke manier of met domotica.
  • Elektriciteitswerken: wij zorgen voor alle elektriciteitswerken; het uitslijpen van leidingsgoten, het inbouwen van schakelaars en stopcontacten, de opmaak van de zekeringskast, enz.
  • Keuring: om de veiligheid van het systeem te garanderen en uw woning te beschermen voorzien wij een keuring van de elektrische installatie op basis van de AREI regelgeving.
  • Herkeuringen: net een huis gekocht maar werd de elektrische installatie afgekeurd? Wij lossen deze problemen op en zorgen voor een zorgloze herkeuring.

DOE-HET-ZELVERS

Voor zelfbouwers die graag de handen uit de mouwen steken, hebben we een reeks zelfbouwpakketten. Wij leveren het juiste materiaal en staan u met raad en daad bij tijdens de installatie.